APT Properties

Menu
Skovveien 20, Frogner
Skovveien 20, Frogner

Skovveien 20,Frogner

I Skovveien på Frogner har vi totaloppusset to leiligheter, begge over to plan. Leilighetene er tegnet av Fjord Arkitekter og innredet av Paulsen & Nilsen Interiørarkitekter. Det er gjennomgående høy standard og spennende materialer i begge leilighetene, med en funksjonell og effektiv planløsning. Innredningen er interessant og relevant, med materialer og produkter som gjennom sine egenskaper og sin kvalitet kan tåle både håndens og øyets slitasje i mange år fremover. Vi har ønsket å lage leilighetene praktiske og moderne, men samtidig bevare sjarmen og historien i det originale. Leilighetene har store, rause rom, en takhøyde på hele 3,4 meter og store vindusposter – dette er med på å gi masse lys og en unik atmosfære.

I dette prosjektet er alle møblene og lampene spesialdesignet og håndplukket av interiørarkitekt, slik at det passer perfekt inn i leilighetene. Om ønskelig selger vi møbelpakken med hver leilighet.

 

 

 

 

 

4 4
Skovveien 20, Frogner

Skovveiens vakre, originale detaljer er blitt ivaretatt og restaurert for å bevare den klassiske sjarmen leilighetene har å by på.  Med innslag av stramme og moderne elementer får interiøret en spennende kontrast. Interiørarkitektene Paulsen & Nilsen har hatt fokus på både funksjon og estetikk. Leilighetene oppleves som luftige – med gode rom å være i. Fargepaletten er lys og delikat, med fokus på materialer av høy kvalitet. Kombinasjonen av overflater i eik, fliser og malte flater gir et praktisk og tiltalende hjem. Belysningen er laget for å skape ulike stemninger, og er diskret og moderne.

Leilighetene har store sosiale rom med mye spesialtilpasset garderobe og oppbevaring. De er innredet med flotte og unike møbler, mange spesialdesignet til disse leilighetene. Leilighetene har generelt gjennomgått en grundig oppussing og oppgradering av ypperste kvalitet.

Skovveien 20, Frogner
Skovveien 20, Frogner
Skovveien 20, Frogner
Skovveien 20, Frogner
Skovveien 20, Frogner
Skovveien 20, Frogner