APT Properties

Menu
Osterhaugsgata 12, Sentrum
Osterhaugsgata 12, Sentrum

Osterhaugsgata 12,Sentrum

Osterhaugsgata 12 ligger midt i Oslo sentrum, og er kanskje i det mest spennende området i Oslo akkurat nå. Det er supersentralt, men samtidig rolig, imøtekommende og spennende. Her finner du roen og stillheten langs Akerselva, Grünerløkka og Karl Johansgate ett par trikkestopp unna, kollektivtransport i umiddelbar nærhet, Youngstorget, matopplevelsene i Vulkan og på mathallen. I Torggate som krysser O12 ligger det spennende restauranter på rekke og rad, mange nye butikker og hyggelige småbarer.

«En gate som er verdt å besøke» (Oslo By no 19/9/2014).

Bygården fra 1890-tallet har gjennomgått en total rehabilitering, og alle leilighetene har blitt oppgradert til dagens standard med alt det innebærer av miljøtilpasninger.

For mer informasjon se www.o12.no

Antall leiligheter 23
Størrelse fra 24 til 67
Interiørarkitekt Paulsen & Nilsen
Megler Nordvik & Partners
Salgsstart Solgt mai 2014
Osterhaugsgata 12, Sentrum

Leilighetene har gode og effektive planløsninger, og er 2 eller 3 roms fra 24 kvm til 60 kvm.

Vi har lagt vekt på å beholde den suverene takhøyden og de store vindusflatene, noe som gir veldig god romfølelse. I samarbeid med arkitekt og interiørarkitekt er det skapt en helhet i interiøret som er lyst og tiltalende.

Samtlige leiligheter som vender inn mot bakgården har balkong, og bakgården er i seg selv en liten oase med et stort eiketre, klatreplanter, brostein fra 1800-tallet og fantastisk belysning som skaper en herlig atmosfære.

Osterhaugsgata 12, Sentrum
Osterhaugsgata 12, Sentrum
Osterhaugsgata 12, Sentrum
Osterhaugsgata 12, Sentrum