APT Properties

Menu
Nordre Gate 9, Grünerløkka
Nordre Gate 9, Grünerløkka

Nordre Gate 9,Grünerløkka

Hus & hage midt i Oslo sin mest urbane og kunstneriske bydel.

På hjørnet av Nordre Gate og Øvre Gate har vi bygget fem townhouse tegnet av Arcasa Arkitekter. Husene har et flott utsyn mot Grünerparken i nord, og med felles, flott bakhage i sør. Husene er fra 103 til 119 kvm over tre etasjer – alle med terrasse, utgang til felles hage og store, flotte vinduer. Arkitekturen er moderne med en miks av tre, stål og glass, og det har vært fokus på at husene skal passe godt inn i den eksisterende bebyggelsen på Grünerløkka samtidig som den bringer noe nytt inn i miljøet.

Alle husene inneholder 3 soverom, stue med store skyvedører i glass og direkte utgang til felles bakhage, peis, bod, terrasse, plassbygget kjøkken med benkeplate i mørk Cesarstone og ovn med induksjonstopp fra Bertazzoni. På badet er det fliser fra Winckelmanns, armaturer fra Vola, badekar fra Novella Nova og servant fra Swoon.

Alle husene er gjennomgående og med store vinduer som gir masse lys. Det er også veldig god takhøyde for at rommene skal være ekstra romslige.

Her skal det være godt å bo!

Nordre Gate 9, Grünerløkka

Interiørarkitektene Paulsen & Nilsen har hjulpet til med utformingen og tegnet en klassisk og urban base for hvert av husene med tregulv, plassbygget kjøkken og garderober, peis, trapp med glassgelender, og valgt eksklusive materialer som skal gå igjen på bad og kjøkken som marmor og kompositt sten.

Et mer spennende nabolag finnes ikke: Vulkanområdet hvor både Mathallen, BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket er. Nedre Foss Hovedgård er like ved og tilbyr god mat i fantastiske omgivelser i Grünerløkka sin eldste bygning. I Markveien og området rundt finnes små, unike nisjebutikker, kaféer og steder som Villa Paradiso, Delicatessen, Parkteateret og Fru Hagen som er veldig populære. Vi liker også miksen mellom det urbane og pulserende livet på Løkka og grøntområdene, parkene og turmulighetene langs Akerselva. Neste sommer kommer det også en 10.000 kvm stor park som skal ligge med Akerselva og Vulkan området på den ene siden og basketbanene og studentsiloene på den andre. Her blir det blant annet lekeapparater, sykkel- og turmuligheter og utescene.