APT Properties

Menu
Molke Moesvei 6, Ullevål Hageby
Molke Moesvei 6, Ullevål Hageby

Molke Moesvei 6,Ullevål Hageby

Totalrenovert leilighet i Ullevål Hageby med gjennomgående god standard med fokus på kvalitet og funksjonalitet. Tegnet av Paulsen & Nilsen interiør arkitekter. Leiligheten inneholder 3 bad, tre soverom, stue med peis og spiseplass, kjøkken med spiseplass og to hageparseller. Den er gjennomgående med store vinduer som gir masse lys.

Leiligheten ligger meget attraktiv til i Ullevål Hageby med kort vei til Damplass og gode kollektivtilbud. Moltke Moes vei 6 er godt skjermet fra Sognsveien og har veldig gode solforhold.

Her kan du nyte stillheten i hagen, og samtidig være noen minutters gange fra alt byen har å by på!

 

5 5
Molke Moesvei 6, Ullevål Hageby

Vi har ønsket å lage en praktisk og moderne, men samtidig varm leilighet. Det er laget rom for mye oppbevaring, med plassbygde skap, walk-in garderobe og innvendig bod. Materialvalgene er gjennomgående av høy kvalitet og i samarbeid med arkitekter.
Kjøkkenet er plassbygget av møbelsnekker og har benkeplate i komposittsten og integrerte hvitevarer.
Gulvet er av eik, og er oljet for å gi en matt og myk finish. På badet er glassdørene trukket helt opp til taket for å gi dusjen en ekstra følelse av luksus, og det er innebygde armaturer i master-bad. I 1 etasje er det lagt fliser i 90x90cm betong. Det er varmekabler i alle gulv i kjeller, samt i kjøkken/hall og wc i 1.etg. I tillegg er leiligheten etteriosolert for bedre energiøkonomi.

Molke Moesvei 6, Ullevål Hageby
Molke Moesvei 6, Ullevål Hageby