APT Properties

Menu
Peder Claussønsgate 3-5, Meyerløkka
Peder Claussønsgate 3-5, Meyerløkka

Peder Claussønsgate 3-5,Meyerløkka

På Meyerløkka ved St. Olavs Plass, midt i Oslo Sentrum, har vi totalrenovert et gammelt laboratorium om til 20 urbane og spennende leiligheter. Prosjektet har vi kalt Laboratoriet, og leilighetene er moderne, lyse og arealeffektive. Her får du en følelse av det originale og ærverdige med gamle bygg som god takhøyde, store vinduer og en fasade med vakre detaljer. Inne får du en moderne og effektiv leilighet med gjennomgående høy kvalitet og moderne materialvalg. Dette er leiligheter med en innredning som er interessant og relevant, men også med materialer og produkter som gjennom sine egenskaper og sin kvalitet kan tåle både håndens og øyets slitasje i mange år fremover.

Mange av leilighetene har egen uteplass, balkong, fransk balkong og takterrasse. Bygården omkranser en frodig og grønn bakhage med sitteplasser, sykkelparkering og hyggelig belysning.

Prosjektet er tegnet av Goa Arkitektkontor her i Oslo mens interiørkonseptet er designet av en av Sveriges mest prisbelønnede arkitekter Andreas Martin-Löf Arkitekter.

Du kan se mer av prosjektet på på instagram @laboratoriet_meyerlokka

 

 

Peder Claussønsgate 3-5, Meyerløkka

Laboratoriet er urbant med fokus på håndverket og kvalitet. Det er plassbygde kjøkken med benkeplater og backsplash i marmor, gulvene er hvitpigmentert fiskebensparkett i eik,
brytere og håndtak fra Buster & Punch, ovnen og koketopp fra Bertazzoni og armaturene er i matt sort fra Dornbracht. For å nevne noe…

I alle leilighetene er det mye skapplass, for vår erfaring er at man aldri får nok plass til oppbevaring. I noen av leilighetene har vi valgt glassdører og glassvegger med sort smijern for å slippe inn maksimalt med lys i alle rom, flere har også skyvedører som gir leilighetene god arealutnyttelse.

Det har vært viktig å skape en stil i leilighetene som er balansert mellom fortid og fremtid, og en atmosfære som er dempet, moderne og urban.
Andreas Martin Löf Arkitekter ønsket at Laboratoriet skulle ha en klassisk helhet som passer til bygget, med en moderne og varm atmosfære. Uttrykket er maskulint, litt røft og med
materialer som har lang levetid.

Her kan du se hvordan Laboratoriet blir til.