APT Properties

Menu
Hagegata 25, Tøyen
Hagegata 25, Tøyen

Hagegata 25,Tøyen

 

Midt på Tøyen har vi bygget SYD Tøyen Torg. Bygget er fargerikt, gjennomført og annerledes, med unike kvaliteter og utforming. Bygget er tegnet av SJ Arkitekter.

Syd har 12 leiligheter fordelt over 7 etasjer, med et næringslokale i 1. etasje. Leilighetene varierer mellom 2, 3, og 4-roms, og er fra 35 til 118 kvm. Under utviklingen av Syd har det vært viktig for oss å lage funksjonelle leiligheter, samt å skape den gode bo-opplevelsen. Derfor har vi blant annet gitt alle leilighetene store vinduer for å få inn mest mulig lys, samt at alle får en romslig balkong. Mange av leilighetene vil i tillegg ha franske balkonger. Leilighetene har god takhøyde, vannbåren varme i gulvene, kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer og bad med innredning fra Swoon og fliser fra Vitra Porcelain… for å nevne noe.

Syd har to felles takterrasser hvor du kan dyrke urter i din egen urteparsell, nyte sol og utsikt og ha sosiale middager.

Vi ønsker at Syd skal gi deg livskvalitet, være et bygg du trives i og bli et sted med god stemning!

Se mer bilder av bygget på instagram @syd_toyentorg

 

Hagegata 25, Tøyen

Syd er et spennende bygg på innsiden og utsiden, og et resultat av tett samarbeid mellom utbygger APT Properties, SJ/AART Architecs og Paulsen & Nilsen Interiørarkitekter. Det urbane og pulserende livet på Tøyen, med dets mangfold og muligheter, har vært viktig inspirasjon for å forme bygget og skape noe nytt og unikt.
Visjon og konsept for Syd var å forme ett bygg som gir livskvalitet i form av masse lys, uteplass, muligheter for både sosiale anledninger og ro. En egen oase midt på Tøyen, med atmosfære og gode løsninger som fungerer for ulike mennesker. SJ /AART Architecs tegnet bygget med tanke på gode lys- og solforhold – gi hver leilighet store vinduer, masse luft og romslige balkonger. Formen på bygget gir mulighet for to takterrasser – en terrasse med urteparsell til hver leilighet og en stor terrasse med mulighet for sosiale middager, grill, samt nyte sol og utsikt. Byggets utforming glir fint inn med den eksisterende nabobebyggelsen, samt at det tilfører noe nytt og unikt til Tøyen.

Interiørarkitektene Paulsen og Nilsen har hatt fokus på å skape en tydelig identitet og stemning gjennom valg av materialer, farger og løsninger. Det har vært ønskelig å gjenspeile Oslo sin mest spennende bydel hvor farger, kunst og kultur, fellesskap og kvalitet har vært viktige stikkord.

Resultatet er SYD; et fargerikt, annerledes og gjennomført bygg rett nedenfor Tøyen Torg.