APT Properties

Menu
Hagegata 25, Tøyen
Hagegata 25, Tøyen

Hagegata 25,Tøyen

 

Midt på Tøyen bygger vi nå et helt nytt bygg. Bygget heterer SYD Tøyen Torg og er fargerikt, gjennomført og annerledes..

Vi ønsker at dere som flytter inn i Syd skal være glade i og stolte over bygget dere skal bo i. Derfor har vi laget en helhet i de utvendige og innvendige fellesarealene ved bruk av farger og materialer. Dette gjenspeiler seg også i hver enkelt leilighet. Syd vil ha 12 leiligheter fordelt over 7 etasjer og med et næringslokale i 1. etasje.

Leilighetene varierer mellom 2, 3, og 4-roms, og være fra 28 til 118 kvm. Under utviklingen av Syd har det vært viktig for oss å lage funksjonelle leiligheter, samt å skape den gode bo-opplevelsen. Derfor har vi blant annet gitt alle leilighetene store vinduer for å få inn mest mulig lys, samt at alle får en romslig balkong. Mange av leilighetene vil i tillegg ha franske balkonger. Syd får to felles takterrasser hvor du kan dyrke urter i din egen urteparsell, nyte sol og utsikt og ha sosiale middager.

Vi ønsker at Syd skal gi deg livskvalitet, være et bygg du trives i og bli et sted med god stemning! Bygget skal står ferdig i Q4 og vi har noen få leiligheter igjen som vi legger for salg før ferien.

Du kan lese mer om bygget på www.sydtoyentorg.no

 

4 4
Hagegata 25, Tøyen

Syd er et spennende bygg på innsiden og utsiden, og et resultat av tett samarbeid mellom utbygger APT Properties, SJ Arkitekter og Paulsen & Nilsen Interiørarkitekter. Det urbane og pulserende livet på Tøyen, med dets mangfold og muligheter, har vært viktig inspirasjon for å forme bygget og skape noe nytt og unikt.
Visjon og konsept for Syd var å forme ett bygg som gir livskvalitet i form av masse lys, uteplass, muligheter for både sosiale anledninger og ro. En egen oase midt på Tøyen, med atmosfære og gode løsninger som fungerer for ulike mennesker. SJ Arkitekter tegnet bygget med tanke på gode lys- og solforhold – gi hver leilighet store vinduer, masse luft og romslige balkonger. Formen på bygget gir mulighet for to takterrasser – en terrasse med urteparsell til hver leilighet og en stor terrasse med mulighet for sosiale middager, grill, samt nyte sol og utsikt. Byggets utforming glir fint inn med den eksisterende nabobebyggelsen, samt at det tilfører noe nytt og unikt til Tøyen.

Interiørarkitektene Paulsen og Nilsen har hatt fokus på å skape en tydelig identitet og stemning gjennom valg av materialer, farger og løsninger. Det har vært ønskelig å gjenspeile Oslo sin mest spennende bydel hvor farger, kunst og kultur, fellesskap og kvalitet har vært viktige stikkord.

Resultatet er SYD; et fargerikt, annerledes og gjennomført bygg

Hagegata 25, Tøyen
Hagegata 25, Tøyen
Hagegata 25, Tøyen
Hagegata 25, Tøyen
Hagegata 25, Tøyen
Hagegata 25, Tøyen
Hagegata 25, Tøyen
Hagegata 25, Tøyen