APT Properties

Menu
Grønnlandsleiret 73 Hollenderkvartalet, Sentrum
Grønnlandsleiret 73 Hollenderkvartalet, Sentrum

Grønnlandsleiret 73 Hollenderkvartalet,Sentrum

Grønlandsleiret 73, ligger i Hollenderkvartalet, vendt mot grøntområder som Botsparken/Klosterengamm.
Det er kort vei til Bjørvika og Oslo S Middelalderparken via blant annet den nye broen som binder Gamlebyen med nye Bjørvika. Leilighetene ligger med andre ord utrolig sentralt, og i gå avstand til alt sentrum har å by på.

Det er totalt 40 stk leiligheter og 61 utleieenheter -totalt BRA 2920 kvm i nytt boligbygg på 7 etasjer over bakken, samt 2 stk næring/butikklokaler på totalt 100 kvm på gateplan. 21 stk av leilighetene som er på over 80 kvm har egne mindre utleiedel med egen inngang med eget sikringsskap mm. og vil være perfekt som utleiedel. 17 stk av leilighetene er 2 roms mellom 40 og 55 kvm, og 2 stk av leilighetene er 3 roms på ca. 65 kvm.

Dette vil medføre at prosjektet vil ha totalt 61 enheter med hovedvekt på to roms leiligheter

4 4
Grønnlandsleiret 73 Hollenderkvartalet, Sentrum

Alle leiligheter vil få romslige sydvendte terrasser/balkonger og franske balkonger. Generelt er leilighetene gjennomgående med store vindusflater og utsikt til grønne parkarealer i begge retninger. Det er også en felles opparbeidet tak terrasse, samt 2 stk personheiser fra parkeringskjeller til tak terrasse.

Det er lagt vekt på gjennomgående høy og god standard herunder innvendig/utvendig design, arkitektur og utenomhus. (LOGG Arkitektur).

G73 er sameier av fellesarealer på ca. 1,8 mål som i 2015 vil bli opparbeidet i tråd med prosjektert fra Bjørbekk & Lindheim Landskapsarkitekter. (referanser som bla Pilestredet Park, Fornebu m.m.).