APT Properties

Menu
Gabels gate 39, Frogner
Gabels gate 39, Frogner

Gabels gate 39,Frogner

Unik 6-roms leilighet på en av Frogner sine mest attraktive adresser. Gabelsgate 39 ligger godt skjermet for støy, og har en flott og usjenert utsikt – fra både leiligheten og balkongen. Her er det masse lys, da leiligheten er gjennomgående med vinduer på tre sider.

Leiligheten er totalrenovert i 2014 med fokus på kvalitet, planløsning, egenart og at kjøperen skal bo godt. Materialvalgene er gjennomgående av høy kvalitet og arbeidet er utført med øye for detaljer.

Leiligheten representerer også et lite stykke Norge. Få vet at Elsa Andresen var et viktig navn i norsk motstandsstyrke under 2. verdenskrig. Da hun lot en blomsterpotte stå i det høyre vinduet i spisestuen kunne de trygt komme på besøk: Jens Chr Hauge, resten av Milorgs Råd og Hjemmefrontens ledelse. For å ta viktige beslutninger. For å kommunisere med London. For å møtes i denne leiligheten. Nå har vi tatt oss friheten til å modernisere stedet så også store ting kan skje her i fremtiden.

5 5
Gabels gate 39, Frogner

Vi har ønsket å lage leiligheten praktisk og moderne, men samtidig bevare historien og sjarmen i det originale. Det er laget mye rom for oppbevaring både på soverom, bad og kjøkken. Det er lagt varmekabler på bad og i hall, og alle radiatorer er nye med digital sentral styring. På badene er armaturene bygget inn, og det er gjort klart for innebygget lydanlegg i hele leiligheten. Alle lys kan slås av med en bryter.

Etter renovering av gulvet er det lagt ny fiskebensparkett i heltre eik i alle stuer og kjøkken. I hallen er det lagt grå terrazzo-flis, og på kjøkken og bad er det benyttet carera marmor. Kjøkkenet er plassbygget og tegnet av arkitekt.

Gabels gate 39, Frogner
Gabels gate 39, Frogner
Gabels gate 39, Frogner
Gabels gate 39, Frogner
Gabels gate 39, Frogner
Gabels gate 39, Frogner