APT Properties

Menu

Eiendomsutviklingmed kvalitet i fokus

 

APT Properties er en eiendomsutvikler som ble stiftet i 2011 og har 3 partnere; Petter Melan Rogstad, Trond G. Christensen og Espen Aubert. Vi tar del i hele verdikjeden for utvikling av eiendom; fra idé og konsept til ferdigstillelse. Vi bringer kapital og energi inn i eiendommer og sørger for optimal utnyttelse og gode bo- og næringsmiljøer.

En god bolig handler om det som passer for deg. Derfor ser vi på hver bolig som et eget prosjekt, og forsøker å finne ut hva akkurat du – som kjøper og beboer – trenger.

Du vil at det du kjøper skal vare lenge, og du vet hva du liker.

KVALITET
Vi går ikke på kompromiss med kvalitet. Vårt mål er å levere prosjekter som vi er stolte av. Da kan vi ikke godta feil. Derfor velger vi samarbeidspartnere som vi kan stole på, og som vi vet har høye krav til materialer og resultat.

INTERIØR
Vi bygger hjem vi selv vil bo i. Også i morgen. Derfor fremhever vi boligens egenart med de riktige materialene og fargene, og legger litt ekstra i å skape noe personlig. Noe du kan være stolt av, og vil vise frem. Noe som har en egenart men som også er tro mot stedet og stilen.

PRAKTISKE LØSNINGER
Å bo handler for det meste om hverdagen. Også hverdagen skal nytes. Derfor bruker vi mye tid på å tilrettelegge hver bolig for de behovene som møter deg som skal bo der. Alle våre prosjekter får nye plantegninger, og vi elsker plasstegnede skap og løsninger. I vår verden er planløsningen roten til alt godt…

Samarbeidsparnere

APT Properties ønsker å utvikle nye boliger som er funksjonelle, veldesignede, har høy kvalitet og bra beliggenhet.
Våre boliger skal skille seg ut! For å få til dette har vi knyttet til oss anerkjente og dyktige samarbeidspartnere som har like høye krav som oss selv og som vi vet leverer det beste i markedet. Vi har derfor plukket ut noen arkitekter, interiørarkitekter, entreprenører og leverandører som vi bruker i våre prosjekter.